Van Bekkum: jarenlange ervaring als duikbedrijf in geheel Nederland en België

Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum heeft al sinds 1920 ervaring op het gebied van bergingswerk, reparaties en onderhoud van schepen. Bovendien kunnen wij de kosten laag houden, omdat wij al het zware hijsmateriaal zelf in huis hebben.

Bergingswerk

Van duikwerk in een bouwput tot het repareren van schroeven: de werkzaamheden van Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum zijn behoorlijk divers. Toch kunnen we spreken van een overkoepelende werkwijze, die we gedurende de jaren hebben ontwikkeld. Deze werkwijze bestaat uit vier stappen:

  1. U neemt contact met ons op, waarna we telefonisch bespreken waar we u mee kunnen helpen. U kunt ons hierbij ook laten weten hoeveel haast uw klus heeft, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Vervolgens maken we een afspraak voor een inspectie.
  2. Onze duikers voeren een nauwkeurige inspectie uit. Alle informatie die onze duikers tijdens deze inspectie verzamelen wordt gedocumenteerd.
  3. Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum stelt op basis van de inspectie van de duikers een plan van aanpak op. Dit plan bespreken we met u en we voorzien u van alle nodige uitleg van onze werkzaamheden.
  4. Met een team van ervaren professionals wordt er gestart met de werkzaamheden. De doorlooptijd van dit werk is afhankelijk van wat er in het plan van aanpak met u is besproken.

Veilig duik- en bergingswerk

Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum is in het bezit van een VCA-certificaat en wij werken altijd veilig. Daarnaast is al ons materiaal gekeurd door de scheepvaartinspectie (SI) en is alles gecertificeerd door Aboma.

Heeft u een duik- of bergingsklus voor ons?

© 2024 Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum |  Power Internet B.V. |  RJHosting |  privacyverklaring | Power For Jobs