Werkzaamheden van het duik- en bergingsbedrijf uit Wessem in beeld

Of u nu op zoek bent naar een bedrijf dat duikwerk, dokwerk, hijswerk of bergingswerk voor u uit kan voeren, Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum heeft alle kennis en materialen in huis om uw klus snel en vakkundig te volbrengen.

Drie eigenschappen van onze medewerkers

De medewerkers van Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum hebben, behalve een uitstekende vakkennis en veel ervaring, allemaal drie eigenschappen gemeen: 

  1. Soms wordt er van mensen gezegd dat ze een talenknobbel hebben. De medewerkers van Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum hebben ook een knobbel, maar dan vooral op het gebied van technisch inzicht.
  2. Onze mensen zijn van jongs af aan al echte waterratten. Bovendien zijn schepen onze lust en ons leven.
  3. Als u onze medewerkers op de kade ziet staan, dan herkent u ons aan de brede glimlach op onze gezichten. We doen ons werk met heel veel plezier en we voelen ons gezegend met ons vak.

Professioneel duikwerk en hijswerk

“Duikwerk is al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. En in de decennia die volgden, wisten we ons ook te specialiseren in bergingswerk met drijvende bokken, dokwerk en hijswerk. We hebben ons eigen dok in de haven van Maasbracht, waar we de meest voorkomende reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Maar Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum heeft ook eigen kranen, zodat we zonder het inhuren van een derde partij hijswerk uit kunnen voeren. We zijn graag van alle markten thuis.”

Van Bekkum senior

Vragen over onze duikwerkzaamheden?

© 2024 Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum |  Power Internet B.V. |  RJHosting |  privacyverklaring | Power For Jobs