Specialist in duikwerk, dokwerk, hijswerk en bergingswerk uit Wessem

Neem contact met ons op

Of u nu op zoek bent naar een bedrijf dat duikwerk, dokwerk, hijswerk of bergingswerk voor u uit kan voeren, Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum heeft alle kennis en materialen in huis om uw klus snel en vakkundig te volbrengen.

Bergingswerk

Van een groot vrachtschip tot een klein pleziervaartuig, en van baggermateriaal tot een binnenschip - we hebben al zoveel bergingen uitgevoerd dat we de tel kwijt zijn geraakt. Onze specialisatie op het gebied van bergingswerk is het bergen met drijvende bokken.


Van Bekkum beschikt over meerdere bokken en kranen, die voor verschillende soorten bergingswerkzaamheden kunnen worden ingezet. Omdat we vanuit verschillende locaties werken, kunnen we de aan- en afvoerwegen in de meeste gevallen aanvaren.

Lees hoe wij werken

Duikwerk

Heeft u duikers nodig voor een klus in een sprinklertank of in een kanaal? Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum helpt u graag. U kunt onze onze duikers onder andere inhuren voor:

  • Branden en lassen onder water
  • Pneumatisch zagen onder water
  • Boren en hakken onder water
  • Onderwaterinspectie door middel van video en fotografie
  • Pijp- en kabelwerken
  • Onderwaterbetonwerk
  • Het trekken en heien van palen
  • Het uitvoeren van springwerk, zowel onder als boven water
Voor bovenstaande werkzaamheden beschikken wij uiteraard altijd over alle benodigde werktuigen. 

Dokwerk & dokfaciliteiten

In de haven van Maasbracht beschikt Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum over een eigen dok voor de meest voorkomende reparatiewerkzaamheden, zoals het wisselen van de schroef, controle en onderhoud.


Als u ons de onderwaterwerkzaamheden bij ons eigen dok laat uitvoeren, dan bespaart u zowel op tijd als kosten. 

Hijswerk op het water

Duik- en Bergingsbedrijf Van Bekkum beschikt over meerdere bokken. Met behulp van deze bokken voeren we hijswerkzaamheden aan en op het water uit. Zo komen onze bokken onder meer in actie voor het te water laten van nieuwbouwschepen en het verplaatsen van aanlegsteigers en halkranen. Voor het kleinere hijswerk hebben wij een telekraan op een ponton met spudpalen klaar liggen. Tevens is een draadkraan op ponton met hijsvermogen tot 50 ton voor bergingswerkzaamheden en hijswerkzaamheden te water beschikbaar.