Duik en bergingsbedrijf in Limburg voor alle werkzaamheden aan uw schip

Neem contact met ons op

Wanneer u op zoek bent naar een duikbedrijf in Limburg dan heeft u aan Van Bekkum, het duik- en bergingsbedrijf van Limburg een goede. Ook voor dokwerk en hijswerk te water bent u aan het juiste adres.

Dat Van Bekkum een gerenommeerd bergingsbedrijf in Limburg is, blijkt wel uit de vele opdrachten die wij in de loop der jaren hebben uitgevoerd. Of het nu gaat om een binnenschip, een vrachtschip, een pleziervaartuig, of om baggermateriaal, onze ervaren bergers klaren op professionele wijze de klus. Dat doen wij vooral met behulp van drijvende bokken. Daarnaast maken we gebruik van kranen waardoor het mogelijk is om allerlei verschillende soorten berging op het water uit te voeren.

Ook als duikbedrijf in Limburg kunt u op ons rekenen. Als echte waterraten duiken wij net zo makkelijk een bouwput of een tank in. Onder water verrichten onze duikers de meest uiteenlopende werkzaamheden. Daarbij maken we gebruik van passende materialen en gereedschap.Branden, lassen, boren, hakken, pneumatisch zagen of het heien en trekken van palen, het zijn een aantal voorbeelden van het gevarieerde werk dat wij uitvoeren.
Daarnaast rekenen we ook inspectiewerk met behulp van een video- en fotocamera tot onze taken. Dit is in veel gevallen noodzakelijk om de aard van de werkzaamheden in kaart te brengen. Voor een opdracht onder water kunt u gerust aankloppen bij Van Bekkem, het duikbedrijf uit Limburg.

Werkzaamheden onder water voeren wij ook uit in ons eigen dok in de haven van het Limburgse Maasbracht. Het repareren of vervangen van uw scheepsschroeven is op deze locatie prima mogelijk. Ook andere reparaties en controles voeren wij waar mogelijk uit in Maasbracht. Niet alleen hebben wij op deze plek alles bij de hand, het scheelt u bovendien een hoop tijd en kosten wanneer wij vanuit ons eigen dok kunnen werken.

De verschillende bokken die ons duik- en bergingsbedrijf uit Limburg tot zijn beschikking heeft, zetten we ook in voor diverse hijswerkzaamheden op het water. Zo hebben wij bijvoorbeeld al heel wat nieuwe schepen te water gelaten met behulp van deze bokken. Daarnaast worden ze gebruikt bij het verplaatsen van halkranen en aanlegsteigers. Van Bekkem is zowel in Nederland als België actief op en onder het water of aan de kade. Veiligheid staat daarbij voorop. We zijn dan ook in het bezit van een VCA-certificaat en werken alleen met gecertificeerd materiaal. Op zoek naar duik- en bergingswerkzaamheden? Neem nu vrijblijvend contact op.

Maak een afspraak